Citiraj:
Autor Wolverine
Lol, drito to. Danas vozio relaciju ZG - Nova Gradiška - ZG i vjerojatno cijelim putem jebo mater ekipi koja se vozi s ugašenim svjetlima ili samo DRL. Plus vijuganje lijevo desno bikoz ne vidi gdje mu je traka. Skoro spizdio neki bijeli škodilak s ugašenim svjetlima koji se uspješno zakamuflirao što svojom maglicom što maglicom šlepera kojeg je prelazio. 
|
Citiraj:
Autor xlr
Mali rant danas na relaciji Pu-Zg-Pu po onoj kisi, rosulji i maglustini - brat bratu 10 auta je imalo upaljena kratka svjetla na autoputu, a 2 (DVA) su imala upaljenu zadnju maglenku koja je stvarno bila potrebna. Zbogom pameti, lobotomizirani vozaci svi od reda i njihovi prepametni ljubimci koji ne znaju automatski upaliti svjetla u tim uvjetima (u tunelima im se pale svjetla, valjda ista ta usrana automatika radi taj mukotrpni posao).
I par primjera dizajna ispred funkcionalnosti:
Toyotin DRL s te dvije bijele tockice sprijeda su preslabe i premale da ih skuzis naspram normalnijeg i povrsinom veceg/duzeg DRL-a. Ko da ti dolazi u susret fico s upaljenim pozicijama.
Nadalje, zbog running zmigavaca koje NE mozes skuziti u perifernom vidu sam skoro usao u jednog predivnog Audija (ili je on skoro usao u mene, krivica moze biti obostrana). Jebeni zmigavac mora zmigati i zmigati punom snagom svih jebenih ledica, koji je vrag tim dizajnerima? Da mi auto to ima pa izvadio to ili ugasio momentalno.
|
Nažalost ista stvar je u Njemačkoj. Debili jednostavno ne razmišljaju o tome da automatika ne radi uvijek savršeno, i da je potrebno ponekad ručno upaliti svjetla.
Nažalost nisu sva auta opremeljena s automaskim paljenjem svjetala ako pada kiša. Ja sam npr. na svome morao uključiti u meniju tu stavku.
I definitivno razmišljam o kupovini one LCD naljepnice koju staviš na zadnju šajbu, pa im onda lijepo, nakon što ih obiđem, pošaljem u facu: ##

Upali svjetla!##