Citiraj:
Autor Tomtam
A čujte, nisam netko tko baš voli uvjeravanje u ovo ili ono, pogotovo trgovaca, i dosta mi treba da donesem odluku, pogotovo što to za mene nije baš mali novac. Obično, što se elektronike tiče, prolistam tu šta se piše, onda odem vidjeti, probam procijeniti i izvagati sam. Ali svakako hvala na upozorenju.
Što se tiče ovog odgovora da se u centrima ne može procijeniti... A gledaj, jasno mi je to do neke granice. Ali ne znam koja je alternativa?
Navedeni model PHILIPSA je neki koji bih mogao pregristi za TV, htio sam reći dakle da me to nešto sa OLED-om mora izuti iz cipela da si opravdam razliku od 300-500 Eura u odnosu na modele koje su preporučili kolege u ranije tražen cjenovni rang.
|
Jel gledaš pretežito streaming serije i filmove i imaš izvor 4K HDR materijala?
Ako ne, ne isplati se.
Ako gledaš većinom TV program, nađi Sony koji si možeš priuštiti. Poželjno serije 7 i 9.
Ja sam zadovoljan LG-em, zadovoljava sve moje potrebe i išao sam na old stock, 2 generacije stariji od trenutnog jer ne vidim razliku. Prije tog sam imao Sony LCD serije 7 (jednake dijagonale).
Jel bi išao nazad na LCD? Nema šanse. Ali, ne gledam TV program i sve što se na tom TV-u prikazuje je max ili blizu max onog što taj TV može dati