Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.05.2024., 09:16   #73183
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Možda da probaš s nekim većim salonom, napišeš kakav bi auto i da vide na lageru?
Mislim da je Mamutarka išao gore u neki ogromni salon kaj ima prek tisuću vozila na lageru, i linkao ga je al ko bi našao sad

Prije mislim da će ti odgovoriti neki manji salon, nego veći.
Ja sam bio izabrao na prvu auto koji je bio u nekom ogromnom BMW salonu pored Frankfurta i rekao sam da želim da se napravi TUV pregled o mom trošku, prodavač me skinuo sa neke stvari, rekao mi smo Nešto & Neštpo GmbH, nemamo mi vremena za te gluposti.
Prodavč u ovlaštenom BMW salonu u Dresdenu je bio puno susretljiviji, rekao da će oni napraviti TUV pregled, ako uzmem auto, ide na njihov trošak, ako ne uzmem, ja plaćam.

Usporedbe radi, taj mali bmw salon u Dresdenu koji je i dan danas siromašni dio Njemačke imao je na lageru otprilike 400-500 auta po mojoj procjeni.
Probat ću naći slike.

Moj mehaničar je išao sa jednim kupcem do Frankfurta pogledati neki x5 u veliku autu kuću, poslje mi je pričao da se tu doslovno radi o asfaltiranim nepreglednim parcelama na kojoj je parkirano po par stotina auta serije 3,5,1 i x1 i x3.
Na unutrašnjem retrovizoru ti je zaljepljen broj auta, dobiješ ključ za pogledati i to je to.
Postoji i "garaža" na par etaža, ovaj ju je usporedio po veličini kao sa garažom od City centra 1 Split, tu su držali kao skupe modele, znači X5, X6, serija 7 i slično.
Colop je offline   Reply With Quote