Ekipa evo kratki osvrt nakon par dana korištenja Poco X6 5g.
Mob dolazi u paketu sa brzim punjačem i silikonskom maskom kod koje me malo nervira prevelik otvor za kameru da se vidi i Poco logo, ali mogu to prožvakati.
Uređaj radi fluidno bez štekanja, usudio bih se reći duplo brže i bolje nego prethodni Galaxy A 13 koji sam imao. Što se tiče baterije jučer ujutro sam ga skinuo sa punjača i trenutačno je baterija na 64%,a koristio sam ga uobičajeno jer sam preko vikenda iščačkao sve što me zanimalo na njemu, pa mi je ovo sada neki realan ciklus trajanja baterije.
Ekran je odličan po meni i jako lijepo izgleda sve na njemu, od samog sučelja, surfanja po netu, pa do youtube videa.
Kamere su mi također ok, doduše nisam neki zahtjevan po tom pitanju pa imajte i to na umu, samo su mi malo upadljivi stražnji objektivi pogotovo sa tom otvorenom maskom, ali kao što sam već rekao, to mogu prožvakati.
5g radi na HT mreži odlično, a brzina je bila više manje 600/100mbs kada sam vrtio speedtest, nadam se da HT poradi još malo na tim brzinama u skorije vrijeme, da imamo nekih 1gbs downloada i ne treba više

Koliko sam gledao po netu za 280 eura nisam mogao naći nešto bolje da je novo, a i da jesam sada je gotovo, sve u svemu ja zadovoljan.