Citiraj:
Autor coconut
Ne kontam nešto. Q8 i X5 su po dimenzijama mrcine od autiju, a ti pišeš da baš nemaju mjesta na zadnjim sicevima. WTF?
|
Pa jer nemaju, ne bi vjerovao.
BMW ima nešto više, ali Q8 stvarno nema toliko mjesta koliko ostavlja dojam iz vana da ima.
Kodiaq ima baš puno više mjesta od ova dva.
Da, mrcine, za vozača i suvozača, ali iza nema mjesta za noge toliko koliko bi čovjek očekivao.
Q7 ima puno više mjesta od 8Q iza. Sve govorim prema specifikacijama, gdje frend koji je vozio a ja iza sjedio. Frend je oko 180.
@Tumor
Ja sam doveo 3 auta u godinu i pola iz Njemačke, i ovo tvoje iskustvo je normalno, takve izbjegavam.
Riješio sam više manje sve mailom na engleski, 7/10 će ti odgovoriti odmah isti dan ili drugi dan.
Prvo što napravim je zahtjevam onaj detaljan tuf pdf gdje piše što, gdje, kako i kada se desilo s autom. Ako to ne pošalju, odustajem od auta.
Ako to pošalju imaš očit overview što ne valja s autom + imaš relativno ok prodavača.
Nakon toga ide dogovor oko cijene, rezervacije itd.
Rekao bi, od 10 škoda koje sam ja želio, 8 ih je imalo oštećenja ili nisu bile umfalfrei (što nije bilo navedeno nigdje), ovu svoju da nađem trebalo mi je baš dosta vremena, nekih 3 mjeseca.
A to da ne žele komunicirati, da, shavaćam ih. Imaju stotine upita kroz mjesec, sad će oni hrvatu riješavati stvari preko emaila, na engleskom itd. Nije im sila.
Preporučio bi ti svakako da nađeš nekoga tko govori bar da telefonski nazove jednom, porazgovara 10 min i dobije što više info što je moguće, mene to spasilo od dodatnih troškova.