Citiraj:
Autor Mogy
Može savjet ekipa. Majci sam nedavno uzeo Motorolu edge 40 i žali mi se da joj se dosta brzo baterija isprazni. Da li imate kakvih savjeta kako to riješiti? Refresh rate ekrana sam stavio da bude na auto. Hvala za info
Isto tako, primjetio sam da joj se svako malo pali/gasi ekran iz čista mira? Kako to riješiti? Prilično sam siguran da sam stavio da se notifikacije na screen saveru ne prikazuju. To mi jedino pada napamet da bi mogao biti problem ili je to do nekog senzora?
Za sve koji pitaju koju maskicu uzeti za edge 40... ja sam ovu majci naručio. Odlična je maskica, ne klizi iz ruke + cijena je top! Velika preporuka!
A ovo je zaštitno staklo koje sam uzeo(ali ga trenutno nema na stanju). Oko 17.50€ sam platio staklo s uključenom dostavom i popustom koji je tada bio na stranici. I sada je popust od 20%, tako da možda obnove svoj stock. Pratite
Staklo je kvalitetno, ali se izgubio malo touch sensitivty. Da li se to može kako riješiti ako netko zna?
|
Kliknes na ikonu Moto i tu postoje razne opcije, tipa da ako trznes mobitel pali se ekran, dok gledas u njega da se ne gasi, ako dva put kucnes prstom da otvori aplikaciju... ako ti nesto od toga netreba, gasi, jer dosta vuce...
Uglavnom ja nikad u danu nisam spustio bateriju ispod 40%
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G