Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.04.2024., 10:24   #73079
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Zeryx Pregled postova
evo jos jedan updejt za one koje bi ovo zanimalo.

prosli ponedjeljak je auto napokon otisao limaru. bila je guzva kod njega i zato se cekalo.
drugi dan limar zove i kaze da je prednja sajba pukla a da to nije navedeno u izvjestaju. mi ostali u cudu jer tog nije bilo. nisam ja vozio auto limaru pa ne mogu rec jel to nastalo za vrijeme cekanja dok je auto stajao ili na putu do limara. sajba je imala rupu od kamencica vec godinama i ocito je sad doslo vrijeme da pukne.

kad je sve skinuo dolje vidio je jos neke puknute nosace i plastike. to je fotkao i sam je poslao mail HLSu. 2 dana nakon dolazi njihov odgovor da prihvacaju te dijelove i dizu cifru za 250€ vise.
bio je iznenaden dobrom procjenom stete. jer obicno ima hrpu toga za dodati i ne samo ono sto je skriveno i ne vidi se izvana.

nadam se da bi auto mogao biti ovaj tjedan ili najkasnije iduci gotov.

stavim onda fotke prije i nakon

sretan uskrs svima
i jos jedan updejt za kraj s happy endom.
auto je bio gotov prije 10ak dana.
ukupna cifra je iznosila 2500€
HLS je na nagodbu ponudio 1500 na sto mi nismo pristali nego iskljucivo popravak kod limara i oni placaju full iznos.

Da smo skupljali rabljene dijelove i krpali branik onda bi nam tih 1500 bilo i vise nego dovoljno. ali isli smo na full novo i orginal citroen.

Nakon sto je auto popravljen mi smo uplatili novce limaru. on je poslao racun HLSu i jutros nam je stigao email kako je sve obavljeno po PSu i da nam prihvacaju puni iznos stete.

sad im samo moramo dostaviti IBAN i oni ce uplatit. e sad to traje i do mjesec dana al nema veze bitno da plate.

nadam se da ce nekome pomoc ovo sto sam sve pisao. ako nekome treba jos koja informacija nek slobodno pita.

sto se tice HLSa stvarno su sve odgovarali jako brzo i nikakvih problema oko štete nije bilo.
Zeryx je offline   Reply With Quote