View Single Post
Staro 25.04.2024., 13:51   #14
ivanr
Premium

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
Da li si zadovoljan?
Ja sam ga kupio prekjučer i za sad sam zadovoljan. Namjena će mu biti gledanje streamova i web, za to ne bih ni dao puno više od tih 160 eura koliko sam ga platio. Igre me ne zanimaju uopće. Evo što sam uočio do sad:
- dolazi sa MIUI 14 u kojemu mi nije htio pokrenuti stream u Youtube aplikaciji. Update na HyperOS je to riješio. Sve ostalo sam testirao na HyperOS-u
- web stranice otvara relativno brzo, dakako sporije od mog Samsung S22 mobitela. Iz navike koristim Samsungov browser i radi OK, zadovoljan sam
- Youtube radi OK, nikakvih problema
- Netflix radi super brzo, nikakvih problema
- HBO Max radi OK, nakon što pogledam informacije o nekom filmu i vratim se nazad treba mu dosta vremena da prikaže thumbnailove za ostale filmove/serije. Kad ih pokaže, onda ih pokaže sve odjednom a ne učitava jedan po jedan a to valjda traje
- MaxTV radi OK, nikakvih problema
- F1TV radi OK, nikakvih problema

A1 explore nisam još isprobao jer ga gledam na TV-u, ako nekoga zanima mogu isprobati. Za EON nemam account pa ako netko želi neka otvori trial i pošalje login podatke na PP pa ću isprobati, nemam više slobodnih mobilnih brojeva za otvoriti trial.
ivanr je offline   Reply With Quote