View Single Post
Staro 24.04.2024., 14:00   #6148
Wannabes
Premium
Moj komp

Wannabes's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
moderni uređaji za veću modulaciju naravno da imaju manju izlaznu snagu osobito kad ih držiš na defaultu na 160mhz kanalu, tada ti je snaga jedno 8 puta slabija, i još manja zbog veće modulacije.

nema više pol kilometra sa jednim routerom ko nekad. za domet se spajaj na 2.4ghz mrežu. neće ti uvažit reklamaciju, ne bi ti ni ja. stavi AP u svaku prostoriju u kojoj ti treba wifi i povuci kabele. svi bi sve đabe
Nebi đabe, ali nebi ni lošiju uslugu za više novaca.

Od prelaska na optiku samo problemi, od pucanja signala, smrzavanja maxTV-a, ispadanja interneta, slab wifi i sl.. sad kad se to konacno smirilo, iako se maxTV i dalje zna zbrikat i smrzavat pa treba resetirat sve da proradi.. prije toga nije bilo pa bakru.

Svako produženje ugovora veća cijena i problemi koje prije nisam imao.
Eto baš pričam s korisnickom podrskom.. uz ovih 38€ će naplaćivat dodatno 2€ za "iznamljivanje opreme" (maxTV prijemnik) jer nije smart TV pa starci ne mogu preko aplikacije gledat. Prekrasno. Plus 2€ svaki mjesec za dodatni wifi pojacivac da bi imao wifi signal gdje sam ga prije uvijek imao. Prekrasno. I to su cijene uz magenta1 pa bi još mob na preplatu trebao ubacit.

CPU: Intel Core 2 Duo E7200 2.53 GHz
MBO: Asus P5Q PRO
RAM: 2x1 gb Kingmax 800 MHz
GPU: ATI Radeon HD4850 512MB DDR3
SSD: Kingston A400, 120GB
HDD: Seagate 500GB, 7200rpm, 32MB cache
PSU: Corsair 650W, TX
Case: Sharkoon Rebel 9
Monitor: (Hyundai B70A), Dell U2412M
Keyboard: Logitech y-sae71
Mice: Logitech rx 250
Speakers: Logitech x-230