View Single Post
Staro 22.04.2024., 20:10   #1333
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Nemam sto previse za dodati pa cu se nadovezati na Vandala:

Pristajanje na dock - 5/5 uspjesnih pokusaja za sada. Isto stoji u hodniku ima dosta mjesta. Pratim stanje!

Nisam prao podove danas, budem sutra cijelu kucu prosao. Taman nismo prali jedno tjedan dana.

Ni meni ne ulazi pod kuhinjske elemente, jebo sliku svoju, lidar mu malo smeta ali moze uci bar s tijelom hahaha. Al nece!

Primjetio sam da se boji zavjesa koje idu do poda, ne zeli ih pogurati i usisati tih 15 cm do zida nego ih zaobilazi.

Praznjenje vrecice se cuje u p.m. bez pretjerivanja. Srecom praznjenje nije mandatory svaki put kod dockinga, a DND mod ga isto ne dozvoljava pa je to oke.

Zvukovi se isto mogu potpuno ugasiti, jer na 1% je i dalje glasan. I ovako nis pametno ne govori pa... Mute!

App je imho odlican, intuitivan i lak za koristenje. Mana aplikacije je sto ne mogu editirati mapu dodatno mapirajuci nove prostorije. Nego moram kreirati novu mapu. Znaci nema "sad cu mapirati pola stana, pa sutra dodam druho pola".

Dodao bih i "manu" kako me ne voli u uredu dok usisava. Zna mi doci pod noge i nabija se jer zeli proci u kut ureda, a ja mu smetam. Na kraju sam se maknuo i odradio je to. Probao sam ga lupiti par puta u nadi da ce AI osjetiti kako je naletio na jaceg od sebe i podvuci rep, ali uporan je.

Meni je ovo prvi robot pa nemam neke prethodne dojmove. Jako sam zadovoljan kako usisava (javim stanje a dlakama nakon x dana). Brz je, usisava dosta dobro (probao ured, sobu, kupaonu). Malo podize tepihe u kupaoni al snalazi se, ima snage da predje preko svega toga. Ne muci se s dubokim kupaonskim tepisima.

Iznenadilo me da se uspio popeti na tatami podlogu od 2cm visine! Moram mu staviti no-go zonu, dovraga, predobar je

Zasad sam vrlo zadovoljan, zena isto. Moramo malo sloziti plan kada ce raditi i prati, mala ga se jos boji pa je ucimo na njega. Zaobilaze se u sirokom luku, sto je skroz oke. AI vs Toddler, let the battle begin

Zadnje izmijenjeno od: xlr. 22.04.2024. u 20:28.
xlr je offline   Reply With Quote