Citiraj:
Autor robee
Od zadnjeg sec. update-a na S23 otisak prsta zesce zeza (obrisao registrirane prste i stavio sve novo, ne pomaze), hvata jako rijetko a da stvar bude gora, Google je za placanje preko NFC-a stavio obaveznu verifikaciju prije placanja. Stojim pred blagajnom i odbije mi mob/karticu, trazi potvrdu otiskom koji ne prihvaca. Nakon godina placanja mobitelom razmisljam o vracanju na karticu ako se ovo nastavi 
|
Primjerio sam istu stvar što se tiče dodatne potvrde otiskom prsta, samo što moj srećom radi normalno u većini slučajeva. Rijetko se dogodi da mi ne prihvati otisak iz prve... Čini mi se da je ovaj fičr došao s OneUI 6.1 i definitivno traži prilagodbu. Do sad bi inače došao do kase, otključam mob i samo ga prislonim card readeru, bez puno misliti. Sad mi se zna dogoditi da prislonim pa vidim da ne prolazi, pa ponovno prst za potvrdu i tek onda prođe... Uglavnom nepotrebna zajebancija, al jasno mi je zašto to forsiraju. Isto tako primjetio sam da ne traži fingerprint baš svaki put, ili se to meni čini...