View Single Post
Staro 19.04.2024., 11:09   #22
Libertus
Premium
Moj komp
 
Libertus's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2017
Lokacija: Ramura
Postovi: 2,499
Citiraj:
Autor M.Vlahovic Pregled postova
Kako imate zivaca za tu xplore aplikaciju, jel neko uzeo stb onaj pravi za 4 eura, ne andeoid, jel to vrijedi čemu?
Kkaav je. U usporedbi sa maxtv stbom,? On je bio super, upalim ga i odma tv prešalta na taj ulaz i odma sve radi i brzo salta programe.
Aplikacija skoro svaki put trazi logiranje, workaround je da dtisnem nazad izadem iz aplikacije, ponovo uđem i onda ne treba upisivati podatke. Tu smo vec na 5 klikova samo da ju upalim. Onda cekanje 5 do 10 sekundi, pa onda 5 klikova jos da dodes do programa cim krenes saltat programe, opet vrti po 10 sekundi, svaki 3. Program ne radi, ups dogodila se greška i te fore.
Nema opcija da preskače programe koji nisu pretplaceni, itd
Stvarno moras biti mazohist za tu aplikaciju

Presao na a1 jer su me navukli s onim 6 mj besplat l i brzim internetom da predem sa hta, na kraju ako dodam stb da bi normalno gledao tv i jos ovo poskupljenje 7% u 6. Mj popusio sam zesce i jos trpim sranja i probleme s tehnickom podrskom i problemima
Nemam problema sa logiranjem. Jednom me prije nekoliko mjeseci odjavio i od tada nije više. Možda te nešto drugo pati, iako ne pada mi uopće napamet do čega bi moglo biti.

Prgrame mi ok prebacuje, nemam bitnih zamjerki tu.

Što se tiče preskakanja programa koje nemaš, to možeš riješiti kao i ja, na način da napraviš svoju listu programa. Imaš negdje u postavkama mogućnost da napraviš novu listu i u nju dodaš samo programe koje želiš. Također napraviš raspored (redoslijed) koji ti odgovara.
Listu je lakše napraviti na mobitelu preko Xplore Go aplikacije, i onda je vidljiva i na TV aplikaciji.

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
najgore je kaj već pol godine taj xplore nikakav apdejt ni niš nema nego je smeće trzuckavo

recimo kad gledam nogomet vrlo često lopta sjecka po ekranu, dok na kompu kad preko xplore web stranice gledam radi normalno
Ni meni nije jasno. To im je valjda glavna aplikacija, da ne dignu prioritet za ispravke grešaka i ažuriranje aplikacije tjedno ili barem jednom mjesečno.

Aplikaciju bi svakako trebalo ubrzati, riješiti probleme s kvalitetom slike, riješiti bugove poput ovoga što M.Vlahovic ima itd.
Libertus je offline   Reply With Quote