Citiraj:
Autor Master_Hrc
Hello, doslo vrijeme za nova kola, skvo je "predlozila" SUV tako da ce onda naravno biti po nalo...prijedlogu SUV.  ...
|
Nisi to pitao, ali moje dvije lipe u vezi SUV-a,... ja sam zadnjih pola godine gledao nekog monovolumena (više zbog zadnjih sjedišta nego prtljažnika) i toga više nema pa sam se morao okrenuti prema nekom SUV-u.
Pogledao sam oba Škodina i oba Seatova SUV-a, Hyundai i Kia su mi ružni i slučajno sam vidio Kugu na reklamnom plakatu uz cestu, otišao, pogledao, probao i kupio.
Uzeo sam 1.5 benzinca s ručnim mjenjačem iako sam bacio oko i na 2.0 dizela s automatskim mjenjačem, razlika od 6k € mi jednostavno nije bilo opravdano ulaganje s obzirom koliko malo kilometara napravim godišnje. Mjesta za putnike dovoljno (zadnja klupa je klizna i podesiva u nagibu). Potrošnja po gradu od jučer (OK, grad je bio poluprazan jer su bili izbori, ali je opet gradska vožnja), na AC još nisam stigao otići pa ne znam kolika je potrošnja.
... i da, ne ljulja se u zavoju, malo se nagne zbog višeg težišta ali nije morska bolest