View Single Post
Staro 15.04.2024., 21:10   #581
struga987
Registered User
Moj komp

struga987's Avatar

Datum registracije: Dec 2023
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Te igraonice, dileri piraterije i gamerski časopisi fakat jesu bili jedna vrsta romantike tog perioda koja teško da će se ikada više pojaviti u tom obliku.
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Ovo je zaključak cijele priče. Odlično si to sažeo u jednoj rečenici. Sad usporedi naše vrijeme gdje nas je 7-8 bilo zalijepljeno za nekog tko je platio sat vremena da igra i pratili smo svaki njegov potez i današnje doba interneta gdje klinci gledaju igranje youtubera na svom mobitelu Toliko slično, a toliko različito.

Mislim da je tu sve rečeno

Iako malo razmišljam, neki dan sam na YT slučajno naletio na Counter Strike 2 turnir koji se održavao u, pazi sad Kini! Znači u Kini gledaju tamo neke europske (FaZe, Mouz, ...) i balkanske (onaj G2) timove kako se natječu u toj igri i luduju haha

Iskreno, postoji nešto usađeno u ljudskoj psihologiji i to se neće promijeniti, samo što je u današnje vrijeme format toga znatno drugačiji nego 90ih i početkom 2000ih. Mi koji smo u to vrijeme imali nekih 10-15 godina nama će to vrijeme biti zlatno doba, vjerojatno slično kao i nekim klincima danas koji su tih godina i gledaju gaming scenu kakava je trenutno, jer tko zna što će biti za tipa 20-25 godina hmm.

JEdina loša stvar je što tada nije bilo toliko tih fotoaparata pa da imamo brdo uspomena i fotki iz doba LAN partya, igraonica i sličnog. KAd malo razmislim, možda i bolje jer bi nostalgija bila još i jača nego što je sad

Možda bolje da neke stvari ostanu tamo gdje im je i mjesto (prošlost), a pogled definitivno treba uputiti u budućnosti. Iako je moje mišljenje da bi bilo bolje da postoje igraonice i da se klinci tamo druže i nalaze, stječu prijatelje (moj naj frend smo se upoznali baš zbog igrica što je fora) i onda klinci zajedno igraju igre, jer nema ništa bolje od dobre ekipe i zafrkancije, jer ovako ispada ipak doma sam igraš, gledaš YT i te turnire i nekako nije to to.
struga987 je offline   Reply With Quote