Citiraj:
Autor Zeryx
To su GTA felge. Dolazile su na 147 GTA I 156 GTA modele ali pasu i na GTV. I vrhunski stoje skoro svim alfama.
|
Ma jesu, ali su dolazile i na ne GTA modele. 156-ica je imala najljepse proporcije volare "potkovica"
Alfa, kao i Fiat, imala je tolko specijalnih edicija, pa se sjetih da su kojekakvi Cup modeli znali imati kromirana (sjajnije) izvedbe.
Bas takve 17-ice imala 166, gledajuci u katalog, skoro identicno izgledaju kao s druge generacije GTV-a:
Kao i manje poznate 17"
Citiraj:
Autor Zeryx
Cak ih znaju staviti i na VW golf i corrado
|
Stvar ukusa, Alfini modeli potkova/telefonki koje idu iznad 17" meni se vise ne svidjaju. Izgledaju mocno, daleko da su ruzni, ali prstenovi izlaze iz gabarita kotaca, izgledaju mi previse razvuceno, te kao da su "snagom", a ne izvornom ljepotom kotaca. Posebno vidljivo na sadasnjim modelima.
Recimo, njemacki Novitec, koji je znao otici u teski kiceraj kad je radio kitove za Alfe, pazi kako je skladno napravio svoj odgovor na spomenute kotace. Nista posebno izgledom, ali ne vide se "krajnici" kocnica, kao kroz Alfine iznad 17" modela.
18"
Ne znam, dal bi se Murina usudio biti testni vozac i distributer za kineske replike, ali vidim da oni cak proizvode i nove i to u vise dimenzija:
Alfa Alloy Wheel In China New Beauty Design
Citiraj:
Autor murina
Ovo su modeli koji su išli na 916
 Nisam ih kupio na vrijeme, pa sad moram čekati neku sretnu okolnost 
|
Druga slika, u katalogu, isti kotaci se navode i kao 17"
Jer upravo sam te i naveo dole slikama.
A bas sam pogledao sinoc, oglasi za 166 kotacu su normalnijim cijenama, za razliku od GTV-jki.
I sad kad si ih slozio na hrpu, da, do 17" su prekrasne, bas prave
proporcije , sve iznad je nagrdjivanje za GTV.
...