View Single Post
Staro 06.04.2024., 16:12   #548
Miki9
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2021
Lokacija: Zagreb
Postovi: 258
Moj iskustvo s igraonicama sam opisao ovdje, prije sad već 10 i pol godina (!?!) u zadnjem postu
(sad vidim, prvi post u threadu mi je iz 2010. jao, to mi se sad čini ko daljnja prošlost nego kraj 90ih)

https://forum.bug.hr/forum/topic/ost...34.aspx?page=6

Uvelike je slično gore navedenom odličnom postu (tu se vidi taj taj duh vremena, da slični ljudi na različitim lokacijama imaju slična il ista iskustva),
dotičnog mog "stričeka" vlasnika sam prije cca. 3 godine vidio na kraju te zgrade gdje je bila igraonica (prvi put u 20ak godina), pored ekipe koja cuga ispred lokalnog dućančića, već poprilično ostarjelog i oronulog, razmišljao sam jel da mu se javim i popričam o "dobrim starim danima", al ipak nekak nisam, možda čovjeku to nije na istom pijedestalu sjećanja kao meni, a i drugi su mu životni prioriteti.
Prošle ili pretprošle godine sam se rastužio pročitavši osmrtnicu, tak da priliku za razgovor više neću ni imati :-( Možda sam trebao bar pozdravit i kratko pohvalit zlatno doba igraonice, al jbga.

----
U vezi tog Lan igranja. tu bi sigurno znala ekipa iz Hinle tadašnje svašta reći, krajem prošle godine sam neke od njih kontaktirao putem fb stranice jedne, u vezi nekih materijala iz tog doba, no nisam nažalost dobio nikakve konkretne odgovore ni tražene stvari koje su me zanimale. Navodno je i nekakav dokumentarac oko svega toga bio u pripremi, al je zapelo.
Miki9 je offline   Reply With Quote