Citiraj:
Autor borgy
@Miki9: Motivacija za ovaj broj, i za vracanje na flatbed, su tvoji skenovi. Ipak je bolje odraditi sporije, ali u boljoj kvaliteti.
Offtopic - postoji li kakav pisani trag o LAN igraonicama iz 90/2000-ih?
U Dubrovniku su bile barem cetiri, ali cini se da nisu ostavile traga (oglase, reportaze, etc).
Igrali su se C&C, Red Alert 1&2, Warcraft 2, Wacky Wheels, Duke 3d, Quake 1/2/3, Doom 2, WWF Wrestlemania, Mortal Kombat 1&2 ... u split screen-u i u LAN-u.
Oko 10kn za 30min?
|
Ne vjerujem da ima nekih bitnih pisanih tragova u vezi igraonica, barem ja nisam naisao na njih. Tu i tamo neki clanak o lan party-u u nekom casopisu ali nista posebno. Pogotovo pc. To je bio cisti piratluk.
Ja sam u Zagrebu igrao igre u dvije igraonice. Jednoj ne znam ime, bila je PC only i tamo smo vecinom igrali duke nukem, doom 2, quake 2 i red alert. Mislim da je i Sin bio aktualan.
Druga je bila Mrav, console only, prvo na sega mega drive 2 (najvise sam volio s frendom igrati streets of rage 1 i 2, tu i tamo street fighter i mortal kombat i nesto malo contre da razbijemo monotoniju), a zatim je dosao ps1 i fotorealisticna grafika u obliku Tekken 1 igre. :-) Tu se bas vidjelo koliko je Playstation bio napredan i vrlo brzo je igraonica sa 4 sege i jednim ps1 presla na 4 ps1 i 1 segu. Lose za nas je bila dupla cijena igranja na ps1 :-( 20kn sat. Sege i pc-evi su bili 10kn sat u obje igraonice.