View Single Post
Staro 03.04.2024., 14:15   #13385
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Sjecam se svog razočaranja kad sam prije 6 mjeseci presao sa P30P na S23, AOD na samsungu je bio miljama iza onoga na p30p. Em radi cijelo vrijeme, odnosno ne kuzi da je mob u džepu i ne gasi ga,(cucla bateriju nepotrebno) em ne mozes podesiti automatic brightnes da vidis jebeni sat na displayu, (na S21FE automatic brightness radi ok)ono jbte kao da smo se vratili par godina unazad. A da ne govorim da bi ga se jos dalo bolje iskonfigurirat na način da se moze povecavati veličina ikone noitifikacije, plus da su te iste notifikacije u bojama pa da sa 1m udaljenosti mogu vidjeti jel sam dobio poruku na whap, viber ili Facebook. Stvarno ne kuzim da ne vide tu prostor za napredak, koji se vrlo lako (softverski) rijesi

A koliko sam onda guglao, ne postoji ni postena 3rd app za posten AOD da radi kako AOD radi na huaweiju out of the box na sad vec prastarom zadnjem adroidu na P30P
Meni je AoD do prije ovog OneUi 6.1 updatea radio savršeno.
Mogao si brightness postaviti manualno, notifikacije su bile u bojama, gasio se u džepu (testirao osobno), i pomoću rutina sam ga palio/gasio ovisno o tome gdje se nalazim i isto tako postavljao brightness na auto/manual kako mi je pasalo. Sad su ga malo usrali, al imam osjećaj da neće dugo proći prije nego vrate bar neke funkcionalnosti, samo ovaj puta preko GoodLock-a...

Zanimljivo, sve notifikacije su mi sive, jer sam tako namjestio boju sata, osim jedne aplikacije koju sam instalirao jutros. Ona je u boji, wtf? Možda i postoji neka opcija, morat ću to malo detaljnije pogledati kad dođem s posla...