View Single Post
Staro 03.04.2024., 14:10   #532
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Mislim da je 10 za save plus 1 za character, znači opet übergrdo, a memory kartice su tad i koštale nemali iznos novaca, mnogi su dugo imali ps1 bez njih.

U vezi RE2, baš sam neki dan razmišljao koliko je to bila fenomenalna i revolucionarna igra, da mi se se zapeklo u pamćenju prvo ikad igranje, nevjerojatan doživljaj. Realistična grafika, itemi i oružja prava, glazba čudo, ono, ideš kroz kaotične ulice i onda ulazak u policijsku postaju, vani okolo nenormalni zvukovi i stenjanje zombija...
Nažalost to mi je frend posudio samo na par dana (uz preeeeteški Tomb Raider 3, jbte džungla) to sam prije spominjao, cdi su bili nekakvi ko piratski šatro originali, sa slikom profi isprintanom na cdu, neznam gdje je to uopće nabavio, jer pirati pržioničari to nisu tak imali.
Mislim da isto tad još nisam imao memory card, pa se nisam odmakao od par soba u postaji, a i za desetogodišnjaka je gameplay bio tad tvrd orah, heh, moraš i engleski dobro znat za radnju.
Poslije dosta mjeseci sam tek svoj primjerak nabavio i prošao, no uz walkthrough, cd prvo sa Claire.
Miki9 je offline   Reply With Quote