Opa borgy, vratio si se u igru!
Pozdravljam korištenje skenera, ja imam isto Lide al neki stariji model,
ovaj tvoj vidim ima vrlo primamljivu stvar da mu treba samo 8 sek. za 300 dpi sken.
Makar, to stalno ponavljam, photoshopanje meni pojede masu vremena. Nastavi samo tako, a ja imam već u obradi sljedeći broj iz kolovoza.
Ovaj nikada nisam ni čitao, ni imao.
@struga
Računalo za .pdf ??
Misliš da se nabavi računalo s kojim su oni radili prijelom časopisa (koji nije ziher bio tad u pdf formatu), ili ?
Ono što sam isto prije rekao, najvjerojatnije postoje negdje izvorne datoteke stranica časopisa, a to se vidi da je iz broja kolovoškog 99. na vrhu jedne stranice kod helplinea im ostala oznaka datoteke, te je to sigurno postojalo. Postoji li i danas, neznam, možda je zagubljeno sprženo na nekom nečitljivom cdu ili hardu,
no nemoguće da nitko iz ex Janus ekipe nezna za ovaj mini projekt, onaj čini mi se Mijić se na Bug forumu javljao prije desetak godina i pojašnjavao malo neke kuriozitete iz prvih Hacker brojeva. No, očito ih veliku većinu više to intimno ne zanima, a možda, kad su insideri, ne gledaju kao mi istim nostalgičnim (nije li ova riječ postala već otrcana?) očima neke stvari.
@Disco
Diablo je bio notoran, no ipak "samo" 10/15 mjesta je save zauzimao (što je ako imaš 1 memory card- polukatastrofa).
Baš neki dan sam igrao prokleti žderač vremena Civilization 2 i on ima istu shemu, no najgori ikad je bio
Constructor, koji cijelu karticu zauzima, tako da se igra prodavala skupa sa mem.cardom!
Od drugih save zajebanata tu je Discworld, kojem je bilo izuuetno sporo no još daaaleko iritantnije, u bar 50% slučajeva bi javilo error i da moraš opet saveat probat, a ak nisi obratio na to pozornost, dočeko bi te hladan tuš da ništa nije saveano.