View Single Post
Staro 06.03.2006., 18:05   #10
duldul
Premium

duldul's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
bok

ja sam u četvrtak uzeo abit AN7 i 2100+ otključanega :-)
kojeg sam pospremio u svoje staro peacock kučište iz negdje 1998 u kojem je do tada bila socket 370 ploča i tualatin

prvo sam imao sranje sa konektorima od kučišta do ploče a u svezi power on buttona, reset tipke, speaker i ledica
to sam riješio na način da sam spojio pinove šarafcigerom, tada se ploča malo zasvjetlila, cooler na procu zavrtio i stao
e to je bilo zato jer nisam imao novo napajanje, a srećom sam ga imao u ladici pa nisam morao kupovat, pa kad sam ušteko i ovaj dodatni maji konektor, ploča se pod utjecajem moga šarafcigera upalila
tada sam si u biosu namjestio paljenje na tipke ctrl+F12 i riješio se šarafcigera
no, još uvijek imam problem sa konektorima koje nisam prikopčao pa mi sad ne radi reset tipka, kao niti lampice (boli me kurac, kupit ću si uskoro novo kučište)

onda mi se desilo sranje da nikako ne mogu natjerati fdd da radi, a kako imam sata disk, damn!
iz stotog pokušaja, u biosu isključio fdd i setup me lagano propustio (katastrofa)

....a eto sa stražnjom pločom nisam imao poteškoće, eventualno da mi je još koj onaj šaraf i ono iza

a ako netko slučajno ima ovaj konektor o kojem pričam i da je iz Zagreba
platim mu pivicu za to

nadam se da sam ti malo pomogao
duldul je offline   Reply With Quote