Citiraj:
Autor Exy
Zamišljam da mogu imati i jedno i drugo, i schedule i gašenje u džepu. A i da je AOD dovoljne svjetline da čak mogu vidjeti sat na njemu 
Sve sam to imao na mobitelju određene firme koju su uništili politički i kojega nikako ne mogu prežalit nego sam prisiljen koristiti ovaj južnokorejski poluproizvod, i to samo zato što ostali rade još gore poluproizvode 
|
Citiraj:
Autor Exy
Najstrašnije od svega je što nikad nije skroz off, čak ni kad je mobitel stavljen na ekran ili kad je u potpunom mraku (recimo džep), uvijek aod radi i cucla bateriju bezveze.
Što se apdejta tiče, uvijek su mi smiješne ovakve situacije jer sam bio najsretniji na androidu10, ako stvar radi - što manje update-a, to bolje. Samo neš potrgaju
|
Sjecam se svog razočaranja kad sam prije 6 mjeseci presao sa P30P na S23, AOD na samsungu je bio miljama iza onoga na p30p. Em radi cijelo vrijeme, odnosno ne kuzi da je mob u džepu i ne gasi ga,(cucla bateriju nepotrebno) em ne mozes podesiti automatic brightnes da vidis jebeni sat na displayu, (na S21FE automatic brightness radi ok)ono jbte kao da smo se vratili par godina unazad. A da ne govorim da bi ga se jos dalo bolje iskonfigurirat na način da se moze povecavati veličina ikone noitifikacije, plus da su te iste notifikacije u bojama pa da sa 1m udaljenosti mogu vidjeti jel sam dobio poruku na whap, viber ili Facebook. Stvarno ne kuzim da ne vide tu prostor za napredak, koji se vrlo lako (softverski) rijesi
A koliko sam onda guglao, ne postoji ni postena 3rd app za posten AOD da radi kako AOD radi na huaweiju out of the box na sad vec prastarom zadnjem adroidu na P30P