Ajooj Marko, pa to se tak ne dela.
Sad sam prije koji tjedan frknuo X-Calibera i krene covjek van iz dvorista probati bicikl. I ja mu fino kroz salu kazem, cuj, mi tu u Dubravi smo ti jako nepovjerljivi jer tu na taj nacin nestaju bicikli samo tako

, i jos ispalim koju posalicu, i da mi mora ostaviti barem osobnu pa moze probavat bicikl koliko hoce.
Osobna, novac ili kljucevi od auta - ali moram vidjet da je dosao s tim autom i auto ispred kuce - pa probavaj brate mili koliko hoces.
Ovog jazavca bude netko sigurno prepoznao, samo je pitanje kako ces ti dokazati da ti je bas on ukrao i bas taj bicikl. Znaci moraju pronaci bicikl kod njega. Da bi sudac uopce odobrio premetacinu/ulaz u privatno vlasnistvo trebas imati nekakav dokaz da je to ta osoba s tvojom ukradenom imovinom.
Cak i da sve to dokazes treba naci i bicikl. Ja sam u roku tri dana nasao tko mi je ukrao bicikl, tko ga je kupio i komu je preprodan. Cak je i priznala kradju, ali bicikl nije nadjen. Komedija
Policija mi je dobronamjerno savjetovala da ne poduzimam nista jer cu zaraditi kaznenu prijavu.
Uglavnom mozes se slikati. Najbolje bi bilo da se bajk negdje pojavi pa da ga netko prepozna, a klincu ako nije kaznjavan cak i da dokazes kradju ce dobiti uvjetnu uz rad za opce dobro.
Boli policiju dzon za ukradene bicikle. To je na zalost moje iskustvo s ukradenim biciklom.