Apsolutna nostalgija, meni je ovaj broj nekako promaknuo, ali dobro znam da sam imao broj Hackera gdje je recenzija D2:LoD. Danas na kompu imam D2 LoD Remaster i s guštom odigram nekad kad stignem, baš me uhvati taj feeling...
Iako danas postoje vrhunske igre, npr BG3, Path of Exile, itd... nekako je Diablo 2 ipak ostao posebna tvorevina, jer tada osim NOX-a nije bilo neke ozbiljne igre takvog stila i tematike.
Iskreno, prvi doticaji s takvim igrama bude snažnu nostalgiju svih nas koji smo bili uključeni u taj ''rani PC gaming''.
Inače, moj prvi PC bio je Pentium MMX 166 MHz kasnije nadograđen sa 64 MB EDO RAM i 3Dfx Voodo Banshe karticom i igralo se Duke Nukem 3D, Doom, Wolf3D, Diablo 1 i StarCraft 1, kao i prve verzije NFS (Hot Pursuit i NFS4 su bili jedva igrivi na toj konfiguraciji) naravno Half Life i sve ostalo uključujući Counter Strike originalni u LAN-u, Soldier of Fortune, itd... Uglavnom od negdje 1997 do 2005 najintenzivnije sam igrao igre, i upravo taj period mi je najdraži, kao i časopis Hacker koji je izlazio, baš u to zlatno doba razvoja računalnih igara i baš mi je gušt čitati ga.
U nekoliko navrata sam pisao pisma u Hacker i objavili su ih ali to su bili neki kasniji brojevi tijekom 2000. ili čak 2001 ne znam točno jer sam tada tražio savjet za novi komp jer P166 više nije mogao držati korak s vremenom. Jedva čekam da se objavi sken tog broja!