Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.03.2024., 20:30   #72625
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Referirati cu se kasnije detaljnije na tvoj odgovor, samo da ne zaboravim, jer ste vec novu stranicu nastrikali.

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ali pustimo mašti na volju - realizacija klimatizacije pored turbakom tjuniranog auta jest moguća, ako nikako drugačije, onda koristeći električni kompresor klime i novih cijevi i crijeva. Ali razumijem problem ak auto treba biti Katica za sve.
Hvala, odlicno!

Ako se radi o AC-u, slon sam svako vozilo gledati kao Katicu za *.*

Jednostavno mi nema smisla bez klime. Po zimi radi, po ljeti radi, uvijek korisna u autu.

Citiraj:
Autor borny Pregled postova
U kojem smislu kvalitetne? Kakvi problemi su uopće mogući sa felgama?
Jel se tko sjeca Alessio felgi? Jako popularne felge iz 90-tih, uz milozvuk ITA dizajna, koje su po modelima, vise nego osjetno bile povoljnije od vecih imena, a imitirali su razne poznate i puno skuplje felge. Zapravo, pojedini su modeli su toliko povoljniji bili, da su sami kupci znali pitati, placa li kvaliteta povoljnost.

Siguran sam da je vise ljudi u temi, barem jedne imalo montirano. Za vecinu normalnih vozila, vjerojatno nikakvih problema. Ali pitaj Furlana, Vulkal, Gabreka, kako su bili oprezni za brza vozila s preporukom istih. Naime, smatrane su "meksima" od konkurencije tada. Na Grobniku su lose prosle kod pojedinih vozaca, siguran sam da po dediciranim auto forumima, ima i slika ili barem pokoja anegdota.
Visage je offline   Reply With Quote