View Single Post
Staro 28.03.2024., 14:06   #13352
p3r02d3r0
Premium
Moj komp

p3r02d3r0's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor rak21 Pregled postova
Trebam manji telefon pa je izbor pao na Samsung S23. Našao sam 8/256 verziju za 400€, star godinu dana, bez crtice, kao nov. No kolega prodaje novi s24, isto 8/256. Dao bi mi ga za 500€. Što izabrati?
Najbitnija stavka mi je trajanje baterije, ne igram se pa mi potrošnja u jačem loadu ne igra ulogu..

S23 je Snapdragon. S24 je Exynos.

Ja od Exynosa nakon S20+ bježim ko vrag od tamjana, ali navodno su im dobri ovi novi u S24/S24+.

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Taj AOD na S23 je zešći fail, konkretno automatski brigthness se ne moze podesavati, samo automatika koja je retard, odnosno kad je slabije osvjetljenje u prostoru, zdima ga do te mjere da se uopce ne vidi, tako da zali boze AOD.

Usporedno cura ima S21FE i na njemu sve radi kako treba odnosno u istom prostoru jedan pored drugog, moj je zdiman na 1, njezin na 2 razinu jačine AOD-a, odnosno kod nje se sv enormalno sve vidi, kod mene štanga (oba na automatic postavki)

EDIT: Napravio update, da, maknuli su opciju podesavanja brigtnesa AOD (Manual/auto) nego je sad stalno na auto i radi kao i prije, zakurac
Mda al nisam na to mislio nego vidim da su kompletno uklonili customizaciju za AOD u 6.1. Sad je "sinkroniziran" s lockscreenom.
p3r02d3r0 je offline   Reply With Quote