View Single Post
Staro 06.03.2006., 16:04   #19
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Ok ti si krivo shvatio, ja govorim o postavkama u FEAR igri-a ne o postavkama u nvidijinim driverima.
Ok nije bed!
Citiraj:
I gdje sam ja reko da su 81.98 za performanse??? nVidija sa svakom novom verzijom drivera pokusava popraviti bugove i povecati performanse isto ko i ATI nekuzim u cem je problem.
Naravno da teze i to stoji i tu se slazem s tobom i navijam za njih da svaka naredna verzija bude sto bolja od prijasnje!
Citiraj:
I nekužim kaj ste tak nepovjerljivi, Pixel View je napravio odličan posao i točka, grafa se svinjski da clockati i točka. U čem je problem, kaj ste svi nevjerni Tome.
A ocito da jesmo (oprosti na tome).... ali ne pere me taj OC na cipu nikako pa me ti sad ubij pogotovo sa zalman Alu hladnjakom i navedenim okolnostima u kojim je testirana!!!
Sta kaze Riva Tuner..koja je berba cipa?! Da i to razmotrimo?!

Citiraj:
Autor CITAT IZ ČLANKA
Prosječna temperatura 6600 GT kartica pod opterećenjem iznosi oko 70-ak stupnjeva. Kod testne kartice ona nije prelazila brojku od 63°C, što je vrlo dobar rezultat (sobna temperatura je iznosila 20°C, a kućište je bilo otvoreno). Druga stvar je temperatura okolnih komponenti i memorije na PCB-u kartice.
Ajde i to stoji otvreno kuciste hmm (ne znam koliko nas bas drzi otvoreno kuciste za 24/7 upotrebu). ali eto uzet cemo i to u obzir kad OCamo i to doprinosi.... 20°C sobna temp..to je bogami i nisko... lipi uvjeti za takav Clock na GPU-u?!
G0RKI je offline   Reply With Quote