View Single Post
Staro 22.03.2024., 21:41   #3607
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ekipa, imam jednu ideju, ali ne znam koliko je izvediva i isplativa pa reko da pitam ovdje.
Posjedujem prvu generaciju Corsair K70RGB tipkalice.
Malo je reći da mi je dosadila i nikada nisam ni htio smeđe prekidače ali tada nije bilo izbora, a crveni su a bih no no, pa je to bio kompromis broj 1 naspram plavik koje sam htio.
E sada, kako je to starija tehnologija tipkovnice u smislu da ima 1cm debeli kabel koji nije odvojiv, prekidače koji nisu izmjenjivi bez lemilice i ostalih nedostataka (ima i hrpu prednosti, ali nećemo sada o tome ).
Zanima me da li postoji opcija da u kućište od ove tipkovnice uguram neki moderni PCB koji prima razne switcheve i da je hotswapable i da je kabel odvojiv ili još bolje, bežično?
Da li bi se to uopće isplatilo?
Sami oblik i konstrukcija tipkovnice su mi do jaja, kao i ergonomija, ali ovi stari nedostatci me tjeraju na nešto drugo otkako sam probao bežičnu varijantu 60% tipkalice, koju sam kupio za posao i tamo ju i koristim.
Ali za doma bi volio ipak full size opciju, a da ipak ne moram kupiti novu, odnosno, ovu baciti/prodati. Radije bih ju reciklirao na način koji sam opisao gore!
Mišljena i prijedlozi dobrodošli.
Tenks.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote