View Single Post
Staro 06.03.2006., 13:16   #9
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor bluntafari
Nisam mijenjao procesor, FSB je na 100 MHz-a, a i imam 133MHz-a RAM-e napisao sam u prvom postu.

Šta je potrebno da bi sistem "povuko" disketu odmah nakon paljenja? Da li bi funkcioniralo kada bi odnio BIOS na neku drugu matičnu koja je to sposobna ili je to do nečeg drugog? Inače BIOS je PLCC čip, ovakav samo Award:
To je do biosa. Rješenje koje sam ti opisao se zove boot block bios. Poanta boot block-a je da čak i misflešani bios još uvijek drži floppy funkcionalnim. Meni je tako uspjelo spasit jednu ploču. Za award bios je potrebno napravit ono što sam opisao da povuče sa diskete. Za druga rješenja pogledaj si malo na www.wimsbios.com , možda i nađeš neko rješenje.
EDIT: sad tek vidim da sam u prvom postu zamijenio mjesta za bios i awdflash. Prvo upiši AWDFLASH.EXE pa onda BIOS.BIN
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 06.03.2006. u 13:30.
Pomo je offline   Reply With Quote