Citiraj:
Autor sti
.....
@Master_Hrc - ne kazem da si ti poceo s Kinezima, vec Hrvati opcenito. Pa Redmi uredjaji su godinama najprodavaniji u Hrvatskoj. Apple ima manje od 10% udjela. Evo reci po cemu ti je IP14 kriminal, prilicno sam siguran da se dosta toga moze prepisati nedostatku zelje za navikavanjem na novi OS 
|
Pa namjerno nisam htio ulaziti u detalje cisto da ne zapocnem nesvjesno flame war, ali da ne ostanem nedorecen spomenut cu samo jednu stvar a to je nedostatak fingerprint readera. Na s9 sam to imao zadnjih 6 godina i cak kad se malo zgrebo taj fingerprint senzor, lovio mi je jedno 7-8 put od 10. Znaci tip top i koristio sam ga u svemu. Neko vrijeme sam cak i koristio onaj face recognition na ajfonu ali je tako usrano radio da je to nevjerojatno. Iako da, tu ostavljam mogucnosti da sam trebao napraviti novo skeniranje jer navodno taj feature super radi, pa postoji mogucnost da sam u nekakvom low light okruzenju napravio scan face i da je zbog toga. Tako da mi je taj nedostatak fing. readera bio glavni okidac, s obzirom da je firma taj mob platila oko 1200 eura, jednostavno nisam htio preci preko toga. Imam naravno jos mali milijun stvari koji me smetaju ali to mi je bio deal braker.
MacBook Pro moram koristiti prvenstveno zbog securitija, ali sam se nekako uspio priviknuti iako bih i tu mogao pisati balade, ali ajfon mi se stvarno cinio toliko inferioran mom 6 godina starom s9 da sam jednostavno tu presjekao. Kao iz onih reklama, treba znati presjeci

.
Da se razumijemo imam uz macbook i tipkovnicu i misa od apple-a. Pa brate mili. to tako dobro izgleda i radi, baterije valjda traju po 2 mjeseca. Onda scroll desno i ljevo na misu bez fizicke tipke isto radi tip top. Tako da nije mi sve za odbaciti