evo moj prijatelj je meni ovo napisa, ne da mi se micati caps lock, pa molim moda za razumjevanje:
Citiraj:
- da NE MOZES PROMIJENITI nijedan ringtone na neki mp3 BEZ 3 (SLOVIMA: "T R I") DODATNE JEBENE APLIKACIJE
- da NE MOZES NAMJESTIT ALARM sa custom zvukom osim ako ne INSTALIRAS JEBENI HEALTH APP
- da NE MOZES IMAT NORMALNI REPEATABLE ALARMA BEZ JEBENOG HEALTH APP-A
- da se oni tako KURCE sa customizacijom svega a telefon se CRASHA SVAKODNEVNO KAD NESTO OD TOGA "sta se moze customizirati" UGASIS
- da ne MOZES IMATI SMRDLJIVI CARPLAY AKO TI SIRI NIJE UPALJENA 24/7
- sto ne mozes uzeti youtube premium preko VPNa jer te njihov APP store IZJEBE U DUPE sa drzavom gdje si se registrirao (i s tie u kojoj valuti placas, KOJI KURAC VAS BOLI KURAC U KOJOJ VALUTI VAM PLACAM?!?!?!)
- sta telefon tribas tolko DRKAT da pocne pustat BIJELO, dok uspijes ispraviti tipfeler u rijeci koju si krivo spelovao, a ako trebas ispraviti URL, brze ces saznati tu informaciju iz SlobodneDalmacije nego sa sajta gdje si htio ici
+ ako te face recognition NE prepozna, MOS SE JEBAT AKO SI U AUTU
|
To je tip koji ima sve od Apple-a osim iphonea, pa je iša probati Iphone (14 pro).
nije dobro prošlo, a gura ga je dobrih godinu dana.
Još je on toga dosta napisa, od baterije, punjača itd itd, ali je previše riječi potrebno cenzurirati, pa mi se nije dalo.