View Single Post
Staro 18.03.2024., 15:03   #6229
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor sti Pregled postova
Stoji ti u ladici jer kao i vecina Hrvata nisi oduvijek na iPhoneu, vec si presao s Androida, pa ti se ne da privikavati i reprogramirati mozak na drugaciji OS. Pa ja ne znam dvije osobe koje su “oduvijek” na iPhoneu, Hrvati pocinju sa Kinez androidima.
Na globalnoj razini je situacija drasticno drugacija od tvoje, Apple ima preko 90% retention rate, kod mladje ekipe jos i vise, tako da je ovo vracanje u ladicu toliko rijetko da ne znaci gotovo ista.
Kod integracije u ekosustav si takodjer omasio ceo fudbal, napisao ti je kolega u postu iznad sto to podrazumijeva. To na Androidu/Windowsu ne postoji, da Microsoft nije ubio Windows Phone OS mozda smo mogli imati blijedu kopiju.
Pa slazem se, moje vracanje ajfona u ladicu nema veze sa ostalom ekipom/retention rejtom i slicno. Ima iskljucivo veze sa mojim poimanjem/misljenjem o proizvodu. Zato sam i napisao dva put IMO. Sto se tice eko sustava, i tu je moguce da sam omasio ceo fudbal, s obzirom da ne koristim, ipad/sluske/watch pa mi to nije nikakav argument. Mislim da netko nebi sad pomislio da to uopce ne koristim (ipak smo na hajTek forumu), tablet uopce ne koristim jer mi netreba, wireless jabrice rade tip top gdje sam ih god upogonio, a cuka je oldSkul
Sto se tice da svi pocnu sa kinezima, tu si malo ti omasio ceo fudbal . Prvi smartFon mi je bio Desire HD, onda XperiaZ3, pa S9 (taj zloglasni Exy hehe) kojeg sam umirovio prosli tjedan sa s24U. Tako da su mi svi fonovi bili flagshipovi....
Kao sto ivoSmajser kaze bitno da si ekipa uzme ono sto im pase i to je to....
Master_Hrc je offline   Reply With Quote