Citiraj:
Autor vlatko27
Mimo autonomije baterije, ja nisam imao prevelikih zamjerki na Exynos, imao sam ih dosta, ali evo S21 FE 5g(Snapdragon) sa kojeg sam došao na iPhone je jedan fenomenalan uređaj. Meni je Samsung generalno se pokazao dosta stabilan i sa puno jako, jako dobrih feature-a. Evo kada uzmem u obzir da sam sa mobitela od 500-600€ prešao na uređaj od 1100-1200(iPhone 15 Pro), zaista ne vidim ništa toliko spektakularno da opravdava takvu razliku u cijeni. Baterija, perforamans, kamera to je sve bolje, ali zaista ne u tolikom omjeru.
I da se razumijemo, nisam hater, i dalje sam tu, bit ću sa ovim mobitelom barem godinu dana. Dao sam se 100% u Apple, od prije imam iPad(8th gen), Macbook Air M1 godinu dana, evo sada kupio iPhone 15 i prije 5 dana uzeo još Airpods Pro(užasno su me razočarale, za tu lovu, kriminalan zvuk po meni). Čak sam iCloud 50gb uključio da iskušam taj famozni ekosustav sa syncom...ima tu puno pluseva ali bome i jebenih limitacija i kad podvučem crtu, za sada, po mom skromnom mišljenju, iPhone je najslabija karika.
|
SoT od 4h kao na mom starom LG G3 iz 2014te i pregrijavanje
na kojoj poleđini sam mogao speči roštilj za pola foruma ovdje,
su mi bili dovoljni da nakon 3 mj. likvidaram "flagship exynos".
Nakon njega još dva androida pa nazad na iPhone.
Volim Android, kao i iOS oba imaju mušica.
Ali trenutna android ponuda i ono šta nude za te sulude novce,
me svakako odbija od eventualnog povratka u google tabor. jbg