Nisam postavio pitanje da mi daješ sugestiju koji box da uzmem već da mi netko kaže koja je razlika između Air oznake uređaja i onoga koji nije air.
Jedan xaomi sam uzeo u santa domenike prije 5-6 godina i odmah drugi dan sam ga vratio i tražio povrat novca. Imao je svega 8 gb unutarnje memorije i niti jednog usb utora. Tad sam rekao nikad više xaomi. Otišao u drugi dućan i kupio a5x i evo i danas me služi ali ga je što se kaže pregazilo vrime. Ima 32gb memorije i to mi je malo. Ne pita zašto mi je malo
Dts mi nije toliko bitan jer nemam račun za netflix ni slične apk niti imam namjeru raditi račun
Kvaliteta videa koji gledam mi je također nebitna jer film gledam da bi prođe večer. A kako više volim pogledati starije filmove od prije 3o-ak godina i starije od toga.
Evo pogledaj gornje postove prije 10-ak dana imam vontar x4 i ima dobre performanse ali android 11 ima neka svoja ograničenja ne mogu otvoriti data filmove, kad u nekoj apk idem pogledati film neće da čita titlove, a ista ta apk na ovom mom starijem bez problema učitava titlove.
I više me android 11 i noviji ne zanimaju.
Zatim uređaj im 2 utora za USB i zajedno s vontarom naručim i USB HUB da proširi usb ponudu, i uređaj mi primi Hub ali što god gurnem u utor ništa ne prepoznaje.
I eto stavio sam ga na njuškalo i tražim nešto što ima android 9 ili 10 i bar 64gb ROMa
Stoga sam postavio upit u čemu je razlika između AIRa i ovog drugog