View Single Post
Staro 14.03.2024., 10:29   #4046
Ninja_Zg
Premium
Moj komp

Ninja_Zg's Avatar

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Stiglo i vec brzinski prelistano. Detaljno citanje za vikend, al vec vidim da je kvalitetno i u tvom stilu. Toliko puta sam mrsavio i dijetirao u zivotu da vecinu toga sto si napisao vec znam u nekom obliku vjerojatno, ali cu svejedno procitati. Hvala
A da, mislim da smo svi tu "stara garda" i da nam forumi vise odgovaraju od drustvenih mreza, ali to je na zalost lagano vec izumrlo.
Da li je onaj tvoj forum zazivio?
BTW, skuzio sam da na onom mom stroju mogu raditi varijaciju cucnja koji mi ne ubija koljena
https://www.youtube.com/watch?v=FcQ0KecMh-8
Unutra je vecina poznatih stvari, mozda par manje opce poznatih caka, ali fora je da je sad sve na jednom mjestu.

Da, forume je bas pregazilo vrijeme.
Nisu mi ni Discord sheme nesto privlacne za gradnju communitya.

Ako pod moj forum mislis na ono sto sam digao nakon sto je forum.teretana.net pao, a nesto su visili ljudi gore, ali nikad to nije bilo to, tak da sam ga ugasio kad je istekao hosting i nikom nije falio

Sad opet moram biti onaj koji svima usere zabavu, ali ta varijacija cucnja je losa jer ti savladavas samo djelic otpora koji sprava pruza, zato sto kabel nije okomit na pod/ne poravnava se sa smjerom djelovanja gravitacije.
Pase ti zato sto tu ima vrlo malo putovanja koljena naprijed pa stres na koljeno zaista je manji, sto zbog toga, sto zbog manje kilaze koju dizes.

Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
Apsolutno. Na forumima se koliko toliko vodi briga o tijeku razgovora, informacije ostanu relativno lagano dostupne i lako se referencirati na našto što je bilo nekad.
Sada na IG i FB sa trenutnim attention spanom ljudi možeš istu stvar ponovit 3x tjedno i tako svaki influencer vrti istu priču non-stop, bez da se išta novo otkrije

E ovo sto se jako tesko moze naci kad, gdje i sto je netko rekao je ono sto je meni najveci minus komunikacije na drustvenim mrezama.
Search na IG mi je prakticki beskoristan ako zelim naci neku specificnu informaciju.

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Svaka čast na knjizi,ali previše se ulazi u dubioze oko mršavljenje,ako se hoće kvalitetno gubiti kg,a da ne gubis mišićnu masu,jako je jednostavno,izračuna se bazalni metabolizam,oduzme 300-400 kcal,prati se tjelesna težina,proteini visoko radi očuvanja mišićne mase i ubaci se trening utezima/lagani cardio ako se može.

Dalo bi se pisati još tu,ali sve se nađe online i lagano prati,pratis tijelo i korigiras ....

Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk

Kazes, sve se nadje online... Mozda cak na jednom mjestu u vidu nekog free ebooka?
Ajd pogodi sto pise u knjizi, je li mozda skoro isto kao ovo sto si napisao.

Slazem se, sve je jednostavno, ali nije lako, isto recenica iz knjige.
Da je lako, ne bi postojali ljudi s viskom kilograma, fitness industrija ne bi bila teska skoro 97 miljardi dolara, itd...

Zadnje izmijenjeno od: Ninja_Zg. 14.03.2024. u 10:34.
Ninja_Zg je offline   Reply With Quote