Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 13.03.2024., 17:03   #11811
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Podesen mi je da ide u sleep nakon x minuta, ali nisam pratio ide li zbilja u sleep (po led-ici). On/off tipku ne koristim, ali koliko vidim radi kako i ocekujem - baca ga u sleep momentalno. Kad ga ugasim na tipku led-ica se prigusi i jako slabo svijetli - dimmanje radi (testirano na bijeloj ledici).

Takodjer kao kolega koristim aktivne monitore koji su uvijek upaljeni i do sad nije aktivirao muziku/stream iz cista mira. Navecer ga pauziram, ujutro ne svira. Bio bi shitshow da krene svirati sam od sebe, no no

Moj use case je sljedeci:
- upalim tv, wiim se prebaci na line in i slusam tv. Pamti volume level za line-in.
- kada slusam mjuzu, na daljinskom samo kliknem 1 (deezer flow), 2 (playlista), 3 ili 4 (radio stanice) i wiim se prebaci na streamanje. Takodjer pamti volume level koji nije isti kao na line in-u sto mi je bitno u vecernjim satima
- mjuzu u vecini slucajeva samo plejam/pauziram na daljinskom i podesavam glasnocu, super mi je sto je daljinac bt i radi iz svake prostorije. Ja sam zbilja htio taj daljinski pa ono...
- kad zelim slusati nesto specificno onda upalim app i odaberem nesto od onih drugih preseta (5 i nadalje) ili trazim mjuzu kroz servise

Fun fact, nakon x dana testiranja, zadnjih par dana je wiim u dnevnom u produkciji sto bi se reklo - app sam upalio jednom. Totalno prakticno i ne forsira te da koristis app za neko casual koristenje i to me cak iznenadilo.

Jednu manu sam mu nasao, mozda jer je spojen na wifi pa se nadam da ce biti drukcije kad mu dovedem kabel koji je u planu - stream stane kada wifi nakratko pukne. Danas sam nesto kopao po mrezi i vise puta sam resetirao wifi i stream se NE nastavi. Hm...

Uredjaj radi bez stekanja i bufferanja a spojen je zasad na osrednji wifi (nijednom nisam cuo buffering). Cesto mi zna izbaciti u appu da je wifi slab. Nuff said!

Wiim se dobro voli s chromecast audiom, napravio sam multiroom setup, nema greske svira to bez prekida i delaya. 100 m2 ispunjeno mjuzom!

"Mana" je sto takav multiroom setup treba kontrolirati kroz google home app. Takodjer, radi samo kada castas sadrzaj... Pa se pitam sto bi bilo da u pricu ubacim wiim mini... Dal bi to sve skupa bilo prakticnije i lakse za kontrolu. Je li castanje stvar proslosti... Hm hm