Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 13.03.2024., 15:32   #11810
grizli1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
e tu sam te čeko...daljinac - dal na daljincu ima klasični OFF/ON?

jer ovo što oni reklamiraju da nakon XX mniuta ide u stand by u nekoliko slučajeva niej točno već wiim još streama iako sam ja iskljkučio play i i zašao iz appa. (sam app radi odlično, daljinski mi ni ne treba).

tako ja predvečer upalim pojačalo kad ono zvuk?? WTF?? wimm nije otišao u stand by nego strema 6-7 sati neki internet radio...

ona LEDica uvijek svijetli istim intenzitetom (iako na forumu kažu da malo dimma kad ode u stand by) ali to je onda tako mala ralika da se ne primjeti slučajnim pogledom.

i za kraj, praltičnos je 10/10. brzo reagira, nema buffera, nema freeza, pozudan je, jedino taj OFF/ON..
Evo kod mene Wiim Pro+ 4 mj radi i samo riječi hvale, što se tiče tvog problema ja se nisam susreo s time. Uredno mi na gumb baci wiim u stand by, vidi se razlika u jačini ledice. Iako najčešće koristim "pauzu" u aplikaciji i spotify-u da zaustavim muziku pa on sam ode u stand by. Koristim ga s aktivnim monitorima koji su stalno upaljeni i pojačani pa bi bilo dosta nezgodno da imamo isti problem
grizli1 je offline   Reply With Quote