Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 13.03.2024., 15:13   #11809
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Shield ide u DAC (USB) pa u Wiima. TV ne zelim u toj racunici jer je glupav i montiran je na zid pa niti ne mogu koristiti opticki izlaz

Na Pro sam isao najvise zbog daljinskog (4 preseta) i male razlike u cijeni naspram non-Pro + daljinski. Nek se nadje.

Nisam audiofil, ne trazim kvalitetu, samo lakocu koristenja i usluge. A Wiim tu dosta radi na podrsci, nadam se svijetloj i dugoj buducnosti.

e tu sam te čeko...daljinac - dal na daljincu ima klasični OFF/ON?

jer ovo što oni reklamiraju da nakon XX mniuta ide u stand by u nekoliko slučajeva niej točno već wiim još streama iako sam ja iskljkučio play i i zašao iz appa. (sam app radi odlično, daljinski mi ni ne treba).

tako ja predvečer upalim pojačalo kad ono zvuk?? WTF?? wimm nije otišao u stand by nego strema 6-7 sati neki internet radio...

ona LEDica uvijek svijetli istim intenzitetom (iako na forumu kažu da malo dimma kad ode u stand by) ali to je onda tako mala ralika da se ne primjeti slučajnim pogledom.

i za kraj, praltičnos je 10/10. brzo reagira, nema buffera, nema freeza, pozudan je, jedino taj OFF/ON..

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote