Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.03.2024., 18:33   #72444
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Apsolutno te razumijem. To spada u onu sferu, bolje da me krade nas covik nego stranac, on je krao ali je i nama dao, drugi su jos i gori takve slicne floskule koje zapravo dobro ocrtavaju Rvacki mindset. Ali to je to na tu temu da nejdem dalje u offtopic.
A ne gledam ja to tako... Radije bi ja da nitko ne krade, no živimo tu ti živimo.

Niti znam da krade, niti me interesira, ne krade direktno meni. Da, indirektno krade državi, mi smo porezni obveznici, ali jebiga, živimo u državi di nas svi kradu, da se brinem za svakoga, završio bi u ludnici.

Od političara, doktora, poduzetnika, profesora itd. Svi imaju masne prste. Ne gledam vijesti, ne gledam Plenkovića, ne gledam Rimca ili Todorića. Zašto? Pa baš zato jer skužiš kako stvari stoje.

Ja pokušavam svoje držati čistima, ne umakati ih u mast, lakše mi je.

Rimac ko Rimac, nek dela kaj ga volja, do kad se osobno mene ne tiče, boli me... Ima fora auto, to je sve što mi je interesantno.

Propadne sutra, meni ni iz džepa ni u džep. Da se spustim u tematiku, valjda bi našao nešto više od onoga što me zanima, ali baš zato jer me ne zanima, nemam potrebe ići dublje.
Mommistake je offline   Reply With Quote