Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.03.2024., 18:11   #72440
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Meni je samo komično kako u temu "automobili" svaki put uletiš na keyword "Rimac"

Gume, kočnice, akumulatori, servisi, kupnje i prodaje...ne.

"Rimac".... AJMOOOOOOO

Ok, upecao si se na Rimca i ne puštaš, ali u auto industriji je toliko sličnih priča kroz godine, da uopće nema smisla gubiti vrijeme na to.
Pogledaj malo cirkus oko AMG One. Stavio sam prije par mjeseci link, mislim da nitko nije doživio, jer eto, nije u našem dvorištu.

Imaš dokaze, super, podržavam da ga se raskrinka, ali ne znam kako ti se da linkati iste stvari opet i opet.

Dok to ne izađe, nemoj se ljutiti, ali vjerodostojan si sa svojim pričama koliko i on s pričama da ćemo imati robotaksije do 2025.

Vjerovat ću kad vidim, do tad su sve birtijaške priče

Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Hm...a ja sam mislio da diskusija o potezima tvrtki koje su dio automobilske industrije i ili cestovnog prijevoza tema ove...teme Zalosno kaj je tak kak je al cinjenica je - da je. Hebiga. Isto bi bilo da se tice bilo kojeg drugog proizvodaca kojima ima takav utjecaj na prostore RH. Kaj nema pa nas za druge nije ni briga

NHF al...zisku?
Gle, jedno je diskusija. Ne znamo i nemamo činjenice, do tad se igramo s klevetom i vjerovanjem u to da je sve tako kako dvije osobe ovdje tvrde. Jebiga, sumnjičav sam prema svemu što mi se ovako nasilno servira svako malo.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 12.03.2024. u 18:16.
1v@n je offline   Reply With Quote