Meni je samo komično kako u temu "automobili" svaki put uletiš na keyword "Rimac"
Gume, kočnice, akumulatori, servisi, kupnje i prodaje...ne.
"Rimac".... AJMOOOOOOO
Ok, upecao si se na Rimca i ne puštaš, ali u auto industriji je toliko sličnih priča kroz godine, da uopće nema smisla gubiti vrijeme na to.
Pogledaj malo cirkus oko AMG One. Stavio sam prije par mjeseci link, mislim da nitko nije doživio, jer eto, nije u našem dvorištu.
Imaš dokaze, super, podržavam da ga se raskrinka, ali ne znam kako ti se da linkati iste stvari opet i opet.
Dok to ne izađe, nemoj se ljutiti, ali vjerodostojan si sa svojim pričama koliko i on s pričama da ćemo imati robotaksije do 2025.
Vjerovat ću kad vidim, do tad su sve birtijaške priče
Citiraj:
Autor tomek@vz
Hm...a ja sam mislio da diskusija o potezima tvrtki koje su dio automobilske industrije i ili cestovnog prijevoza tema ove...teme  Zalosno kaj je tak kak je al cinjenica je - da je. Hebiga. Isto bi bilo da se tice bilo kojeg drugog proizvodaca kojima ima takav utjecaj na prostore RH. Kaj nema pa nas za druge nije ni briga
NHF al...zisku?
|
Gle, jedno je diskusija. Ne znamo i nemamo činjenice, do tad se igramo s klevetom i vjerovanjem u to da je sve tako kako dvije osobe ovdje tvrde. Jebiga, sumnjičav sam prema svemu što mi se ovako nasilno servira svako malo.