View Single Post
Staro 12.03.2024., 17:49   #13302
daki
amigo
Moj komp

daki's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor djzuza Pregled postova
Sestra ima običan S23, a htjela bi uzeti S24U. Htjela bi putem Foxway promocije (otkup) smanjiti cijenu uređaja pa je zanima da li odmah treba predati stari uređaj kad joj dođe novi ili može dogovoriti da joj dostavna služba dođe pokupiti stari uređaj kroz nekoliko dana?

Htjela bi dobiti 3-4 dana da si može sve na novom uređaju namjestiti po uzoru na stari...

I do kada mislite da bi mogla potrajati ta promocija?
Meni je loše iskustvo s tim Foxwayem, pisao sam nešto malo o tome. Dao sam stari mob za otkup uz promociju za S24. Prvo nisu poslali nikakve upute kako predati mob, zapakirati a ni kad treba poslati. Samo mi se pojavio GLS jedan dan i tu je bilo vise pokusaja jer me nije bilo doma. Onda je Foxway procijenio na manje nego po preliminarnoj procjeni. Stari je mob pa nije neka vrijednost, al me iživcirao pristup pa sam tražio da ga pošalju natrag. Nazad mi je došao raskopan, tj nisu zaljepili nazad zadnji poklopac.

Na stranim forumima ima još loših iskustava s Foxwayem. Znaju tvrdit da je mob ogreban, oštećen itd. Ne bi im slao išta vrijednije, a kamo S23, rađe prodat na njuskalu.
daki je offline   Reply With Quote