Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.03.2024., 20:21   #72407
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Kod mene ATE-ATE kombinacija i dalje ne valja. Montirano na jesen, dan-danas skripe u odredjenim okolnostima, pogotovo ako skrecem i kocim. Najradije bi to sve skinuo dole i pregledao mehanicarev posao, dal je sve oke, wtf se dogadja.

Bead in je odradjen po ps-u.

Sad nakon toliko vremena osjetim i male vibracije kod kocenja. Nisam imao nikakva emergency kocenja, sve grad i okolica.

Sto mogu napraviti sam, sto trebam gledati kad skinem kotace? Mogu sta provjeriti bez skidanja kotaca?

Jbt koliko para sam dao za to sve, place mi se sto nisam uzeo neke osrednje dijelove i bok.
Meni su se zadnjih mjesec-dva pojavile primjetne vibracije kod kocenja.
Ne znam da li je bilo naglog kocenja jer auto i mali vozi (zapravo ga zadnjih 9 mjeseci on pretezno vozi), a ako je bilo sigurno mi nece samoinicijativno reci
Stock diskovi i ATE keramicke plocice. Vidim da su diskovi poprilicno potroseni, a onako guranjem prsta izmedju diska i indikatora potrosenosi plocica cini mi se da plocice jos imaju mesa mada imaju preko 35k km gradske voznje sa automatskim mjenjacem.
Kako su plocice keramicke naravno nema nikakvog skripanja ili cviljenja.

Planiram uskoro ubosti Brembo diskove (normalne, ne one perforirane) i ponovo ATE keramicke plocice, i sve zamjeniti kod majstora kojem full vjerujem.