View Single Post
Staro 09.03.2024., 19:05   #13285
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Nakon zadnjega updejta Samsung Galaxy A52s (update od 1.7) uređaj ne prepoznaje SIM karticu. Odnosno, u SIM manageru vidi mrežu (u mom slučaju bonbom) ali broj je nepoznat i stoji No service. Network status je unknown.

- kartica provjereno radi te je probano više kartica
- probao sam oba SIM slota
- napravljen je factory reset a malo prije sam napravio opet reset te cache clean iz recovery menija
- probao sam i reset network postavi, ali pored factory reseta rekao bih da taj nema šanse

Jedna interesantna stvar koju sam dodatno primijetio je ta da je Flight mode u pull down meniju zaplavljen i ne mogu ga uključiti/iskljućiti. Ako odem u postavke mreže tamo je Flight mode off te se može uredno togglati.

Da li je moguće da je samsung složio toliko loš update?
Isti problem danas na A53, nakon updatea ne vidi nijednu SIM karticu. Reda radi sam resetirao mrežne postavke, ali nije pomoglo. Boot u safe mode, isključio airplane i voila, sve radi. Nakon toga boot u normal mode, neki vrag je instalirao i sad radi i tu. Da znaš za sljedeći put...

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305