Tema: www.lule.tk
View Single Post
Staro 31.03.2003., 13:01   #24
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by RAK
Ako sam dobro upoznat još je uvijek na snazi zakon o poticanju na kriminalnu radnju. Ako ostaviš auto sa ključevima i papirima u autu, sam si kriv što su ti ga mrknuli a još možeš platiti kaznu.

Tako je i sa programima. Ako netko nešto naruči, onda potiče pirata na kazneno djelo a to policija ne bi smjela. Tako ga i odvjetnik-početnik može izvući za 5 minuta.
Intresenatno, gOOd point

Ipak, bez obzira na to, nekolicina mojih prijatelja je izgubilo svoje supliere ( i ja s te strane ). Trenutno hlade pete u čumezu, sad ako se ne varam baš na tu spiku - policija naruči po principu donesi, pa ti platim i hop - na licu mijesta .

Dali to ima smisla ili ne zbog zakona o potcaju - neznam, ali znam da se dosta pirata ukakalo u gaćice ko zečevi zbog tih akcija.

Logika je jednostavna, koga će ti vraga tih par hiljada kuna ako moraš gledati četiri zida na 2m kvadratna, da ne spominjemo otvaranje dosijea i probleme/bruku/kaznu na sudu.

Čini mi se da se ekipa previše zajebava i ne razmišlja da je piratluk opasna stvar s velikim posljedicama
Paske je offline   Reply With Quote