Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.03.2024., 16:26   #72389
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
@1v@n Obd11 + 20credita i bit će ti uključen

Ma to mi je najjače kad sve pripreme - ali moraš dat npr. 500€ da bi ti putem vag programa uključili
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Vidim da je isto shema sa postotcima snage
Ima li mogućnost da vidiš okretaje motora?
Ne smijem čačkati po njemu nažalost. Flota ima trackere i zadnji koji je išao spajati OBD je nekako ubio tracker pa je imao brdo problema s osiguranjem nakon tog.

Naviknuo sam se na iDrive i njegovu jednostavnost, ovdje je sve zakopano po menijima i još je ekran na nižoj poziciji i teško se išta radi u vožnji kad se mora kompletno pogled skrenuti na ekran i onda još pikati po njemu.
Nema ni zadnju kameru, pa ni vizualizaciju udaljenosti koju BMW ima po defaultu i na osnovnom paketu opreme. Nema ni mrežicu na zadnjoj strani sjedala.
Sve je skučeno i djeluje jeftino. Gepek je smiješan, manji od serije 1 koja je već smiješno mala. U direktnoj usporedbi, ovo je dosta manji auto. Da me netko posjedne u njega naprijed, pa otraga i onda pokaže gepek, da ne znam, rekao bih da je A1.

Brojač okretaja sam našao za uključiti kroz menije i to je prvo što sam napravio.
Danas ga točim po prvi put, pa pišem u Spritmonitor. Vozio sam danas isključivo na benzin, 130km i veli 7.0. Od ponedjeljka testiram koliko stvarno može proći na bateriju u ovim uvjetima, a onda dalje vozim na benzin jer ga em nemam gdje puniti, em firma ne plaća javne punjače, a koliko sam vidio na brzinu, struja je postala jako skupa na punjačima.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote