Citiraj:
Autor WraGG
|
Zanimljivo, puno hvala na informaciji. Meni trenutno ne treba, ali se iskreno nadam da nekome tko ovo čita i prati bude od pomoći
Sad se više ne sjećam gdje sam sve tražio, ali sam pretraživao po ključnim riječima, ali i tehničkim oznakama sa starog (originalnog) motora kojeg sam izvadio van. Google mi je izbacio svega par rezultata, od kojih je jedan bio taj u Poljskoj, jedan u GB (ali isto samo prodavaonica, imali su skladište negdje drugdje) i još jedna opcija za koju se više ne sjećam zašto je otpala. Mislim da je bilo zbog cijene .. činilo mi se previše
U svakom slučaju evo jedan savjet ali i upozorenje svima koji mijenjaju motor mlinca, obavezno ga prije montaže podmazati. Ne sam motor, već tzv. puž odnosno worm gear, na mjestu gdje se spajaju mlinac i motor. Potrebno je staviti veću (čitaj: dovoljnu) količinu silikonskog maziva za podmazivanje mehanike, kako se prijenos ne bi oštetio zbog velike brzine i/ili naprezanja
Također, čuvajte stari motor sve do ugradnje novog, jer je potrebno neke dijelove sa starog prebaciti na novog. Primarno mislim na četvrtasti plastični čep, koji zatvara kućište zupčanika. Naime, neki modeli espresso aparata imaju nekakav senzor ugrađen na to mjesto, dok neki (poput mojeg Philipsa) nemaju. Pa je potrebno zatvoriti otvor da mazivo ne curi van, a mljevena kava ne ulazi unutra.