View Single Post
Staro 05.03.2024., 15:43   #932
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Član sam foruma godinama, a tek sad pronašao temu o kavi ... baš sam genijalac. Nemam neki posebni savjet ili pitanje uz Espresso aparate jer ih ionako već imam dva (ručni i automatski, Philips) ali budem ovdje zakvačio obavijest ako nekome koristi.

Naime, prije nekih pola godine morao sam servisirati pogonsku jedinicu svojeg automatskog Philips-a, jer je počeo puštati vodu na sve strane pa sam naručio kit silikonskih dihtunga za sve spojeve i ventile. Ako se dobro sjećam, koštalo me nekih 200-ak kuna, ali dobio sam cijelu gomilu toga, daleko više nego što mi bude bilo potrebno za samo jedan uređaj takvog tipa (vidi sliku, ispod)

Stoga, ako je nekome potreban "O" ring za Gaggia, Philips, DeLonghi ili slični espresso aparat koji koristi isti mehanizam samo mi pošaljite PP, budem vam dao po jedan (ili dva, koliko vam treba) prstena besplatno. Eventualno ako baš želite možete me "počastiti" šalicom kave, ali bolje da budu od koristi nego da stoje u kutiji i propadaju

Ove dihtunge koje sam stavio u aparat su drugi po redu, odnosno prvi put mijenjani od kada sam kupio Philips, a koristim ga SVAKI dan i to najmanje 2 ili 3 puta dnevno od kada je kupljen 2019. ili 2020. godine (pa si izračunajte matematiku).
Trekkie4 je offline   Reply With Quote