Citiraj:
Autor coconut
Stalno nešto šarafiš po toj bembari. Ako tako nastaviš, Alfisti će početi likovati da je njihova Alfa kvalitetnija od tvoje 3ice. 
|
Imam jednog Alfistu tu u zgradi pa se natječemo tko više šarafi po autu, on po 156-ici ili ja
No sad zaozbiljno, čini ti se jer šarafim malo po E46 a malo po E39. Iskreno zadnji puta sam nešto radio na E46 prošlo ljeto kad sam mjenjao diskove i pločice na autu.
Citiraj:
Autor lowrider
Alfisti su ionak latentni bemvejaši 
|
Alfa, BMW, sve je to isto, za oba vrijedi ono ak nema ulja ispod njih nema ga ni u njima
Citiraj:
Autor zgmmax
Hahahha
Priprema se da pokrene kanal ko i Sreten.
|
Nit imam vremena, a više ni volje.
Razmišljao sam neko vrijeme al nije to sam tak, treba prostor, vremena pun kufer i para.
Citiraj:
Autor jopis
Ili mercedesa 
Ne radi mi ručna odjednom na a klasi w169, tj ne drži. Bez ikakvih naznaka slabljenja ili nečega. Probam povuć jače, ide 2 zuba više. Vratim, povučem još jače, ode još par zuba gore 
|
Nemoj mi o ručnama ko Boga te molim

Ja sam E46 htio polit benzinom i zapalit zbog retardluka od ručne.
Dakle sve je novo, nove anker ploče, novi doboš, nove pakne, nova sajla. I govno opet neće držat.
O tome kako su majmuni provukli sajlu iznad stražnjeg lonca tak da traje valjda dve sezone prije nego se zacvika je german engineering at its finest.
No ovo me izludilo.
U STP smo se dečko koji tamo radi i ja križali lijevom i desnom.
Dakle dođem na tehnički, lijeva drži, desna ne. Odem podesim desnu, lijevu sajlu i pakne ne diram uopće. Dođem u STP, sad desna drži a lijeva ne. Pita on mene dobro koji kurac. Reko pusti idem doma složit ću ih pa se vratim.