Tema: Elden Ring
View Single Post
Staro 02.03.2024., 09:58   #216
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor ansha Pregled postova
Laksi? Midir je jedini boss u DS serijalu kojeg nisam imao zivaca pobijediti.... Al dobro, on je tajni boss u ekspanziji...
Trojka je po meni najlakša i najlinearnija, ali DLC je klasično dost teži od base igre.

Iako mislim da je najiritantnija stvar od DLC-a frigid outskirts u dvojci gdje se ništa ne vidi i ne znaš di ideš, a sobovi samo iskaču . Nisam nikad ni skefao one bosseve tamo jer je bilo prefrustrirajuče uopće doći do njih.

Citiraj:
Autor bambi56x Pregled postova
Slažem se za NG+ (iako kažem, isto je i u prvom prelazu ako sve istražuješ, prebrzo prejak lik bude), nije kao Dark Soulsi gdje neke iteme dobiješ samo na drugom prelazu. Kad sam išao za sve achievemente (za krajeve i nisam siguran jel mi još šta falilo) sam zato nove likove pravio, meni je isto tak puno bolje, plus preskakao sam što mi se nije sviđalo. Wiki koristiš samo ako baš nešto specifično hoćeš, i to nakon što pređeš igru bar jednom, normalno. A poruke drugih igrača su nekad smiješne, a nekad znaju spoilat "puzle"...tak da sam ja igrao offline.

DS1 završio jučer, cijela igra gotova, a trebalo je samo jedanput nadopunit Dualshock 4.
Meni je online komponenta super, pogotovo kad je igra tek izašla pa je svima sve novo i ne znaš šta je trollanje, a šta dobar savijet . Plus invazije, co-op pomaganje ostalima itd.
nub je offline   Reply With Quote