Citiraj:
Autor bambi56x
Ne moraš u ER sve bossove ubijat svaki put, ionak ih je jedno 40% copy/paste. Vidi kakav build hoćeš napravit, vidiš u kojim katakombama/tamnicama je to što ti treba, ostale sve preskačeš, osim ako radiš kvest iz njih ili nešto i to je to. Ionak je prelagano kad sve redom čistiš, osim ako ne doniraš rune skloništu za magarce onih nesretnika što prodaju stvari ili nešto.
Ja sam se ipak natjerao Dark Souls 1 igrat, kaže zmija da još moram gravelorda i seatha ubit. Nakon dulje pauze mi je mal bolja igra, ali naspram DS2 i 3 je baš korak unazad...(da znam, ko mi kriv što sam ih obrnutim redom igrao  )
|
ER sam nakon prvog prelaska tamo 2022 kad je izašla igra krenuo NG+. Odmah skefao tree senitela, zaletio se do Margita pa do godricka i otopili su se ko putar

. Onda sam izgubio nekako interes.
Više mi se sviđa ER ispočetka ng, dovoljno sam zaboravio da mogu igrat polu blind. Na što naletim - naletim, ne moram imati svaki najbolji item jer se i onako overbuildam kroz istraživanje. Questove neke povežem, neki mi skroz promaknu

. Wiki izbjegavam, dovoljne su mi poruke drugih igrača, kao 2022 kad se još nije sve znalo.
DS1 mi ima neki poseban šarm. Uvijek će mi ostati poseban jer sam ga prvog igrao.